هنگامی که سوالی یا پرسشی دارید، اولین کاری که می کنید چیست؟ به دنبال خدمتی محلی می گردید، چطور به خواسته خود می رسید؟ اصطلاح تخصصی یا عمومی را نمی دانید، چه می کنید؟ اگر پاسخ همه این سوالات، سر زدن به گوگل و شروع روند جستجو در آن است و شما وکیل پایه 1 دادگستری هستید، احتمالا باید بدانید که سئو سایت برای وبسایت های حقوقی و وکلا از اوجب واجبات است.
وبسایت های حقوقی و وکلای پایه 1 دادگستری برای جذب مشتریان بیشتر، اعتماد سازی و گرفتن پرونده های وکالت مختلف به سئو سایت وابسته هستند. پیش رو بیشتر در مورد نکات دسته اول برای سئو سایت های حقوقی و وکلا می پردازیم اما پیش از آن اگر پرسشی در مورد نحوه خدمات سئو ایران وب لایف برای وکلا، قیمت پکیج ها یا سایر موارد دارید، از طریق راه های زیر با ما در ارتباط باشید:
چرا سئو برای سایت های وکلا و حقوقی اهمیت دارد؟
سوالی که مطرح می شود، این است که کارفرمایان شرکت های حقوقی و وکلا چگونه وکیل پایه یک دادگستری خود را پیدا می کنند؟
تا چند سال پیش که استفاده از تلفن های همراه و اینترنت تا این حد گسترده نشده بود، بازاریابان حضوری دم درب دادگاه ها به دنبال شما راه می افتادند و با ارائه انواع تراکت، کارت ویزیت، کاتالوگ و … سعی در گرفتن پروند قضایی شما داشتند.
راه دیگری که همواره وجود دارد و صرفا با بردن پرونده های مختلف توسط وکیل بدست می آید، تبلیغات دهان به دهان است. اگر پرونده های وکالت خوبی را پشت سر بگذارید، قطعا مشتریان شما را به اطرافیان خود معرفی می کنند.
تبلیغات! راه پر سر و صدا و البته پر هزینه برای جذب مشتریان، تبلیغات است. برخی از وکلا از انواع تکنیک های تبلیغاتی مانند پوستر، بنر، تبلیغات رادیویی، تلوزیونی و … برای ارائه خود استفاده می کنند که البته به میزان نتیجه، نیاز به بودجه برای هزینه نیز دارد.
اما راه آخر که به عنوان یکی از بهترین کانال های دیجیتال مارکتینگ مطرح می شود، سئو و بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو بخصوص گوگل است.
عبارت معروفی وجود دارد بر این مضمون که
اگر قتلی انجام دادید و قصد دارید کسی از آن باخبر نشود، جسد را در صفحه دوم گوگل دفن کنید.
در این متن اگرچه کمی اغراق شده اما به خوبی اهمیت صفحه اول گوگل را برای شرکت ها به عنوان یکی از کانال های اصلی دیجیتال برندینگ مطرح کرده است.
بر اساس بنچ مارک های صورت گرفته، لینک های 1 تا 10 در صفحه اول گوگل بیش از 70 درصد تمام جستجو ها را وارد خود می کنند. این که شما در کلمات تخصصی حوزه خود مانند وکالت، وکیل طلاق، انحصار وراثت، اراضی موات، نفقه، حضانت و … رتبه های بالا در گوگل داشته باشید به دو دلیل می تواند اهمیت داشته باشد:
- برندینگ
یکی از ارکان مهم برندسازی، دیده شدن است که نهایتا منجر به ایجاد اعتماد و خرید می شود. برندسازی که توسط سئو انجام شود اما بازدهی دوچندانی دارد. سئو، بازاریابی درونگرایی است که مشتریان به دنبال خدمات شما هستند و هنگامی که نام برند شما در کلمات کلیدی تخصصی در بالای SERP گوگل قرار بگیرد، خود به خود به ایجاد ارزش ویژه برند کمک می کند.
شرکت های سئو نیز علاوه بر کلمات کلیدی اصلی و پر سود، برای تولید محتوا و تحقیق کلمات کلیدی، این موارد برندینگ را هم در نظر می گیرند.
- افزایش سود و فروش
تمامی شرکت های حقوقی برای افزایش درآمد خود و دریافت پرونده های وکالت بیشتر می جنگند. هنگامی که مخاطب شما به جای تبلیغات کاغذی و یا بازاریابی حضوری به سراغ گوگل می رود، شما هم باید برای آن برنامه داشته باشید تا افزایش سود و فروش را تجربه کنید.
سئو سایت حقوقی و وکلا چه مراحلی دارد؟
تحقیق کلمات کلیدی
شاید مهم ترین مرحله که پیش از آغاز سئو سایت باید انجام بگیرد، تحقیق کلمات کلیدی است. کیورد ریسرچ برای وکلا و شرکت های وکالت می تواند به صورت زیر باشد:
کلمات کلیدی حل مشکل و دعاوی قضایی: این کلمات بیشترین پتانسیل برای ایجاد مشتری و دریافت پرونده وکالت را دارند. از جمله این کلمات کلیدی می توان به وکیل طلاق، مشاوره حقوقی، وکیل پایه یک دادگستری، وکیل سرقت، وکیل جنایی و … اشاره کرد.
کلمات کلیدی مطلع کننده: این کلمات کلیدی، کمک زیادی به بیشتر دیده شدن برند و البته ایجاد اعتماد می کنند. از جمله این کلمات کلیدی می توان به نفقه زن، حضانت فرزند، تصادف راننده بدون بیمه، تصادف مقصر بدون گواهینامه و … اشاره کرد.
کلمات کلیدی لوکال: هنگامی که کاربر این عبارات را در گوگل جستجو می کند، به دنبال دریافت خدماتی در مکان مورد نظر خود است. از جمله این کلمات کلیدی می توان به بهترین وکیل در تهران، وکیل حرفه ای در سعادت آباد، وکیل خانوادگی در اصفهان، وکیل پایه یک دادگستری در قم و … اشاره کرد.
سرچ بر اساس تخصص: از جمله این کلمات کلیدی می توان به وکیل خانواده، وکیل کیفری، وکیل جنایی، وکیل مهاجرت و … اشاره کرد.
کلمات کلیدی مقایسه ای و صفات تفضیلی: از جمله این کلمات کلیدی می توان به بهترین وکیل کیفری، بهترین شرکت وکالت، بهترین وکیل طلاق و … اشاره کرد.
کلمات کلیدی اطلاعاتی: در این نوع کلمات کلیدی، مخاطب بیشتر به دنبال شماره تماس یا اطلاعات در مورد یک وکیل خاص مانند شماره تماس یا دفتر وکالت اقای X است.
تولید محتوای با کیفیت و مفید
یکی از حوزه هایی که گوگل E.E.A.T و YMYL برای آن صدق می کند، وبسایت های حقوقی و وکالت است. ایجاد محتوای تخصصی، آموزنده و دادن مشاوره به جای فروش باید اساس فعالیت قرار گیرد. بخصوص برای وبسایت های تازه کار، حجم فعالیت محتوایی باید بالا باشد تا به حداقل های این حوزه برسیم.
یک نکته مهم در این قسمت: انتشار مداوم محتوای با کیفیت در سایت به صورت منظم را در نظر داشته باشید. Clio.com
بهینه سازی متا ها
متاهای سایت بخصوص متا تایتل و متا دیسکریپشن (چیزی که مشتریان شما در صفحه سرچ گوگل می بینند.) نقش مهمی در افزایش نرخ کلیک دارند. تیم سئو باید سعی کند با استفاده از روش های کپی رایتینگ و بازاریابی محتوایی ضمن ارائه خلاصه مطلب، جذابیتی نیز به آن بیافزاید.
جذاب نوشتن متا تایتل و توضیحات از این نظر مورد اهمیت است که اگر عنوان مقاله یا خدمت شما حاوی ایموجی، عدد، علامت یا چیزی علاوه بر توضیح ساده باشد، برای مخاطب جالب تلقی شده و روی آن کلیک می کند. یکی از الگوریتم های گوگل، رنک برین است که این افزایش CTR و رفتار کاربر را زیر نظر دارد. این تغییرات مستقیما روی این الگوریتم تاثیرگذار بوده و رتبه سایت وکالت شما را بهبود می بخشد.
وضعیت سایت برای موبایل!
تفاوت کاربر موبایل نسبت به دسکتاپ و سیستم کامپیوتری از زمین تا آسمان است. از سرعت تا ریسپانسیو سایت، باید حواستان به کاربران موبایل بیشتر از دسکتاپ باشد چراکه بیش از 80 درصد میزان ورودی وبسایت های حقوقی و وکالت، از طریق سرچ موبایل بوده است.
صفحات AMP، بهینه سازی کد های CSS و HTML، لیزی لود، بهینه سازی حجم تصاویر، طراحی واکنش گرا و … همه خوش آمدی به کاربران موبایل وبسایت حقوقی شماست.
سئو محلی!
از تشویق موکل ها به نوشتن نظر روی گوگل مپ، تا درخواست از وبسایت های دایرکتوری که به عنوان مثال لیست وکلا در غرب تهران را در وبسایتشان درج می کنند، سئو محلی را جدی بگیرید.
به گفته گوگل، نظرات مثبت و معنی دار کاربران به الگوریتم ها برای نشان دادن بهتر کسب و کار ها کمک می کند. احتمالا با مپ پک یا 3 نتیجه نخست روی گوگل مپ هنگام سرچ کلمه ای لوکال آشنا هستید. آنچه احتمال می دهیم گوگل به عنوان معیار شایستگی در نظر می گیرد سه مورد زیر است:
- ارتباط (انطباق نام ثبت شده کسب و کار در گوگل مپ با جستجوی کاربر)
- فاصله (فاصله فیزیکی بین جستجو کننده خدمت تا مکان ثبت شده)
- برجستگی ( تعداد نظرات، امتیاز کاربران، سرچ برند و …)
علاوه بر این، همانطور که در تحقیق کلمات کلیدی نیز بیان شد، استفاده از کلمات لوکالیزه شده در افزایش ورودی، فروش و قدرتمند تر شدن وبسایت تاثیر مثبت دارد.
لینک بیلدینگ همچنان با قدرت!
سئو خارجی یا آف پیج گرچه ارزش همیشگی خود را از دست داده اما همچنان برای رشد وبسایت و دریافت رتبه های بهتر در گوگل حائز اهمیت است. بهتر است بدانیم سئو خارجی صرفا به لینک سازی محدود نمی شود و برندسازی، سوشال مدیا مارکتینگ و … نیز شامل فعالیت های سئو خارجی می شود.
لینک سازی برای سایت های حقوقی بهتر است بر اساس رپورتاژ آگهی در وبسایت های معتبر خبری و یا تخصصی در حوزه حقوق یا فقه باشد. همچنین اگر بتوانید از دایرکتوری های محلی نیز بک لینک بگیرید که فبه المراد!
ساختار صحیح آدرس دهی سایت
فرقی ندارد قصد دارید سئو سایت پزشکی انجام دهید یا برای وکلا بهینه سازی انجام دهید، ادرس دهی URL صفحات سایت باید ساختار صحیحی داشته باشد. از نکات زیر برای آدرس صفحات سایت استفاده کنید:
- استفاده از کلمات کلیدی در URL صفحات
- عدم استفاده از url parameter برای نمایش یک صفحه قابل ایندکس
- محدودیت 70 کاراکتری ادرس صفحه
- استفاده از حروف کوچک انگلیسی به جای حروف بزرگ
- استفاده از – به جای _ در آدرس صفحات
- عدم استفاده از عدد و مفاهیم غیر قابل خواندن در آدرس صفحه
اسکیما مارک آپ
استفاده از داده های ساختاریافته یا Schema به راحت تر و جذاب تر دیده شدن صفحات شما در گوگل کمک می کند. به عنوان مثال استفاده از اسکیمای rating در صفحات خدمات علاوه بر جذابیت برای کاربر، به کرولر های گوگل نیز این را می رساند که این صفحه برای مخاطبین ارزشمند است.
اگر طراحی سایت وردپرسی انجام داده اید، در بخش سئو رنک مث می توانید قسمت سئو محلی را تکمیل کنید تا به کرولر های موتور های جستجو نشان داده شود.
نکات کلیدی و طلایی سئو سایت وکلا
در ادامه به برخی از مفاهیمی که کمتر به آن ها پرداخته می شود و در عین حال کمک زیادی به سئو سایت وکلا می کند اشاره می کنیم:
NAP (نام، آدرس و شماره تلفن)
تطابق دقیق نام، آدرس و شماره تماس شرکت حقوقی شما در گوگل مپ، قسمت تماس با ما سایت، فوتر و سایر وبسایت ها به ایجاد اعتماد برای کاربران و گوگل کمک می کند. همانطور که تطابق NAP کسب و کار شما منجر به بهبود رتبه می شود، ناهماهنگی این اطلاعات در سطح وب، نشانه منفی برای گوگل تلقی می شود.
سوشال مدیا
قدرت سوشال مدیا نسبت به لینک بیلدینگ روز به روز بیشتر می شود و دقیقا مانند سئو سایت معماری، این پلتفرم برای وکلا نیز می تواند بسیار اثربخش باشد. استفاده از پلتفرمی مانند اینستاگرام برای مشاوره دادن، تولید محتوای جذاب و درگیر کننده، ویدئو مارکتینگ و … تاثیر زیادی روی جذب مخاطب و حتی ورود آن ها به سایت دارد.
انجمن پرسش و پاسخ
تایپ محتوای EverGreen یکی از جذاب ترین محتوا ها برای الگوریتم تازگی محتوای گوگل است. ایجاد انجمن پرسش و پاسخ بخصوص برای مشاوره های حقوقی می تواند بازخورد بسیار خوبی داشته باشد. به این نکته توجه کنید که در ابتدا قطعا کسی در انجمن شما فعال نیست و می بایست برای جون گرفتن آن تلاش کنید.
علاوه بر درخواست از کاربران به درج سوالات در این بخش، خود نیز متداول ترین پرسش ها را با نام های گوناگون درج کرده و به آن ها پاسخ صحیح دهید. پس از مدتی به شما قول می دهیم آنقدر پیام های کاربران زیاد می شود که فرصت سر خاراندن نیز نداشته باشید.
ایجاد انجمن پرسش و پاسخ هم از این جهت که همواره وبسایت را در حال آپدیت نگه می دارد، اهمیت دارد و هم به دلیل ایجاد صفحاتی با پرسش دقیق که ممکن است توسط یک کاربر دیگر در گوگل سرچ شود و ایجاد ورودی کند، حائز اهمیت است.
به عنوان مثال بسیاری از سایت های حقوقی با پاسخ به پرسش های کاربران در خصوص “تصادف موتور بدون گواهینامه” در رتبه های بالا هستند.
نمونه کار های سئو سایت ایران وب لایف
سئو سایت وکیل با درجه کیفی A
“سئو سایت امری زمانبر و مداوم است.”
این جمله را احتمالا از هر متخصص سئو حاذقی شنیده اید اما سئو سایت حقوقی و وکلا چقدر زمان می برد و چه هزینه ای دارد؟ آیا سئو تضمینی در این زمینه وجود دارد؟ در ادامه توضیحاتی به شما ارائه خواهم داد که متوجه شوید تفاوت درجه کیفی A در تحویل پروژه سئو با شرکت های دیگر چگونه است.
- شرکت های درجه A به هیچ عنوان نتایج سئو را تضمین نمی کنند.
لفظ سئو تضمینی اگر به معنای افزایش کلیک و ایمپرشن یا رسیدن کلمه کلیدی به صفحه اول گوگل باشد، قابل درک است اما رسیدن به یک رتبه خاص در موتور جستجوی گوگل و ماندگاری روی آن رتبه خیالی باطل است که نه به صورت حقوقی و نه به صورت قانونی امکان فروش یا تصاحب دارد که تضمینی روی آن ارائه شود.
شرکت های حرفه ای مانند ایران وب لایف با توجه به تعدد بسیار بالای پروژه و نمونه کار در زمینه بهینه سازی سایت، بیلان های ماهانه منظم که فرایند کاری را شرح داده و ارتباط مستقیم کارشناسان فنی با مشتریان، نیازی به ارائه تضمین خاصی در این حوزه ندارد.
- هزینه سئو سایت حقوقی و وکیل چگونه است؟
در مقاله قیمت سئو سایت به این مقوله پرداخت شده است اما با توجه به رقابت سنگینی که روی کلمات کلیدی اصلی حوزه وکالت وجود دارد، میزان رپورتاژ و تعداد محتوای مقالات سایت باید در نظر گرفته شده و سپس قیمت به صورت میانگین اعلام شود.
تیم سئو ایران وب لایف با تجربه بیش از 10 سال در زمینه سئو و بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو برای سئو سایت حقوقی شما در کنارتان خواهد بود. اگر قصد دارید در کلمات کلیدی حوزه فعالیت خود رتبه های برتر گوگل را داشته باشید، می توانید از طریق لینک زیر، فرم مشاوره را پر نمایید یا با ما تماس بگیرید:
10 پاسخ
+من دفتر وکالتم حوالی میدون فردوسی هستش و میخوام سایتی داشته باشم که از اون طریق هم به درآمد خوبی برسم، به نظرتون چه کاری برای پیشبرد این اهداف میتونم انجام بدم؟
توصیه و پیشنهاد ما به شما اینه که بعد از انجام طراحی سایتتون و مشاوره با شرکت طراحی سایت مدنظر، حتما نسبت به سئو سایتتون اقدام کنید. شما با سئو سایتتون به صورت اصولی میتونید به رتبههای برتر گوگل دست پیدا کنید و افراد زیادی رو به سایتتون بکشونید تا بتونید به هدف مدنظرتون دست پیدا کنید.
سلام وقت شما بخیر. بنده یه سایت تخصصی در حوزه وکالت دارم و میخواستم ببینم که اگر از ویدئو و پادکستهای تولید شده توسط خودم استفاده کنم، چقدر میتونه روی رتبه ها تاثیرگذار باشه؟
چی بهتر از این! شما محتوای یونیکی در اختیار دارید که در هیچ سایت دیگه ای استفاده نشده و محتوای سایتتون رو غنی تر می کنه. در عین حال، به جلب اعتماد مخاطبانی که وارد سایت شدن هم کمک می کنه و مدت زمان ماندگاری اون ها در سایت و تعاملشون با محتوا رو افزایش میده. در کنار انجام اصولی سایر فاکتورهای سئو، به شدت برای سایتتون مفیده و میتونه وجه تمایزی بین شما و رقبایی باشه که این کار رو روی سایتشون انجام ندادن.
به نظرتون نام دامنه بر روی سئو وبسایت وکلا تاثیرگذاره یا خیر؟
دامنه و نام دامنه می تونه تأثیر مهمی بر رتبه بندی موتورهای جستجو داشته باشه، بنابراین انتخاب نام دامنه باید با دقت کافی انجام بشه. اگر قصد دارید نام برندتون مطرح تر بشه، سعی کنید حتما از نام برند در دامنه خودتون استفاده کنید.
چجوری میتونم محتوای مناسبی برای سایتم که تو حوزه وکالت است، بنویسم و در کل ایده محتوای خوب برای این مدل سایتها رو از کجا باید پیدا کنم؟
تولید محتوای آموزشی، مقالات تخصصی، مطالب مرتبط با تازه ترین رویدادها و اخبار، بررسی اصطلاحات حوزه کاری و … میتونه به عنوان راهکارهایی برای تولید محتوای مناسب برای سایت مخصوصا در حوزه مورد استفاده قرار بگیره. بررسی رقبا و مقالاتی که منتشر کردن هم تا حد زیادی می تونه بهتون کمک کنه.
به نظر من، تولید محتوای با ارزش و بهروز دربارهی حوزهای که در اون فعالیت داریم، یکی از اصول اساسی سئو برای سایت ها است. من اگر در حوزه وکالت کار می کنم، باید مطالب تخصصی درباره این حوزه رو بهش بپردازم.
بله همین طوره و با ایجاد محتوای با ارزش می تونید کاربران زیادی رو به سایتتون هدایت کنید.