بهترین ابزار های سئو

لیست بهترین ابزار های سئو

زمان خواندن این مطلب 16 دقیقه

در این مقاله، به معرفی و بررسی بهترین ابزار های سئو خارجی و ایرانی پرداختیم.

داستان از این قرار است که در این مقاله می‌خواهیم همانند یک مکانیک یا برق‌کار برویم سراغ جعبه‌ابزارمان اما به‌عنوان یک متخصص سئو ابزارهایی که در این جعبه هستند را بررسی و بهترین ابزار های سئو که همیشه باید در دسترس باشند را انتخاب کنیم، بعد از انتخاب حالا تصمیم می گیریم که با کدام یک از این ابزار ها روند بهینه سازی وبسایت را آغاز کنیم. پس با ما همراه باشید تا در مسیر انتخاب ابزار مناسب یک بررسی حرفه ای از بهترین ابزار های سئو داشته باشیم.

دسته بندی ابزار های سئو

در هر بخشی از سئو داخلی، خارجی و تکنیکال چالش هایی وجود دارد که رفتن به سراغ جعبه ابزار مربوط به هر بخش و استفاده صحیح از بهترین ابزارها می تواند کمک فوق العاده ای به بهبود کیفیت کارمان کند. حال در اینجا به تفکیک، این دسته بندی ابزار های سئو را بررسی خواهیم کرد.

بهترین ابزار های تحقیق کلمه کلیدی

بهترین ابزار های کیورد ریسرچ

در واقع مهمترین و پایه ای ترین قدمی که برای سئو یک وبسایت بر می داریم تحقیق کلمه کلیدی جامع برای آن سایت است، اما برای این کار هزاران ابزار وجود دارد که تنها چند ابزار مهم در میان آن ها هستند که می توانند تجربه ای شیرین را در تحقیق کلمات کلیدی برای ما به ارمغان آورند. به همین سبب ما دو راه در پیش داریم که از ابزار های کیورد ریسرچ فارسی و یا بهترین ابزار های کیورد ریسرچ جهان استفاده کنیم. در اینجا بهترین ابزار های تحقیق کلمه کلیدی ایرانی عبارتند از: سئو سیگنال، کیوردچی و جت سئو اما بهترین ابزار های تحقیق کلمه کلیدی جهان شامل موارد زیر می شوند:

  • Keywordtools
  • Google Search Console
  • kwfinder
  • Rank Tracker
  • keyword planner
  • Google Trends

کیورد تول | KeywordTool

ابزار تحقیق کلمه کلیدی keywordtool

قطعا ابزار کیورد تول در میان ابزار های مناسب برای کیورد ریسرچ جایگاه ویژه ای دارد و علاوه بر داشتن نسخه رایگان مزیت دیگر آن برای ما ایرانی ها این است که از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کند، در اینجا با هم اطلاعاتی که این ابزار در اختیارمان قرار می دهد را بررسی می کنیم :

  • بخش Search volume

در اینجا می بینیم که ابزار Keyword tool میزان تقریبی سرچ ماهانه کاربران برای کلمه کلیدی خاص را نشان می دهد. بدین ترتیب شما در این بخش می توانید بررسی کنید که هر چند وقت یک بار کلمه کلیدی مورد نظرتان توسط کاربران سرچ می شود.

  • بخش average competition

پس از آنکه میزان سرچ کلمه کلیدی مدنظر در بازه زمانی خاص مشخص شد، می توانید با استفاده از این ابزار در بخش average competition از میانگین رقابت یا به عبارتی سختی کلمه کلیدی مورد نظر با خبر شوید.

  • میانگین CPC

هزینه ای که به ازای هر کلیک پرداخت می شود در این بخش به صورت میانگین مشخص خواهد شد، هر چند که فرمول محاسبه آن کل هزینه تبلیغات / تعداد کل کلیک ها می باشد و این هزینه بر اساس میزان سختی کلمات کلیدی کاملا متغیر است.

کی دبلیو فایندر | Kwfinder

ابزار kwfinder در تحقیق کلمات کلیدی

دقیقا به همان اندازه که Seed Keyword ها در کیورد ریسرچ حائز اهمیت هستند، لانگ تیل ها نیز مهم هستند اما چطور می توانیم بهترین لانگ تیل ها را انتخاب کنیم؟ دقیقا هنگام پاسخ به این سوال است که ابزار KWFinder نقش آفرینی می کند و لانگ تیل هایی با سرچ بالا و سختی کم را ارائه می دهد اما امکانات این ابزار تنها محدود به ارائه لانگ تیل ها نیست در اینجا برخی از امکانات این ابزار را بررسی می کنیم.

  • در بخش ترند این ابزار قادر است میزان جستجوی کلمه کلیدی مورد نظر را در 12 ماه اخیر نشان دهد.
  • پس از بخش ترند قسمت جستجو را مشاهده می کنید که میزان سرچ کاربران در کشور انتخابی را نشان می دهد.
  • KD که میزان سختی یک کلمه رو با اعدادی بین 0 تا 100 مشخص می کند.

برای استفاده از تمام امکانات این ابزار الزاما باید نسخه پریمیوم را تهیه کنید؛ چرا که نسخه رایگان در مدت زمان بسیار کوتاهی قابل استفاده است و محدودیت دارد.

گوگل ترندز | Google Trends

ابزار سئو Google Trends

ابزاری که در مرحله تحقیق کلمه کلیدی حسابی به کارمان می آید گوگل ترندز است اما باید حواسمان باشد که این ابزار هرگز میزان سرچ کلمات را به ما نشان نمی دهد، بلکه وظیفه گوگل ترند تنها بررسی ترند بودن عبارت هایی است که ما در آن جستجو می کنیم به عنوان مثال شما دو کلمه را در این ابزار قرار می دهید و گوگل ترند میزان ترند بودن هر کدام را به شکل یک نمودار در مقایسه با یکدیگر مشخص می کند.

بنابراین می توانید با مراجعه به وبسایت https://trends.google.com/trends/ به صورت کاملا رایگان ترند بودن کلمات مختلف را بررسی کنید.

بهترین ابزار های آنالیز بک لینک

بهترین ابزار های آنالیز بک لینک

آنالیز بک لینک های رقبا و سایت خودمان یکی از ضروری ترین مواردی است که پس از آغاز به کار سئو یک وبسایت باید به آن بپردازیم؛ بنابراین در اینجا قصد داریم برخی از مهمترین ابزارهای آنالیز بک لینک سایت که شامل Semrush، ahrefs ،SEO SpyGlass و… هستند را بررسی کنیم.

در استفاده از ابزار های آنالیز بک لینک توجه داشته باشید که هر کدام از این ابزار ها با الگوریتم های منحصر به فرد خود آنالیز بک لینک ها را انجام می دهند، به همین سبب ممکن است گاهی اطلاعات خروجی این ابزار ها با یکدیگر متفاوت باشد پس در چنین شرایطی کافیست به ابزاری اعتماد کنید که بیشترین دیتا را در اختیارمان می گذارد.

اچرفز | Ahrefs (بهترین ابزار سئو خارجی)

آنالیز بک لینک با اچرفز

خب رسیدیم به ابزار محبوب بخصوص برای بخش سئو خارجی و جاسوسی از رقبا! در حال حاضر اگر بخواهید از ابزار های پولی استفاده کنید، ahrefs دیگر جزو آن ها نیست و باید به سراغ Semrush و یا MOZ pro بروید که من به شخصه ahrefs را برای سایت هایی که سرچ کنسول دارند، ترجیح می دهم؛ چراکه تقریبا تمام مزایای نسخه پرو را به صورت رایگان در اختیار owner های وبسایت ها قرار می دهد.

شما برای اینکه لینک سازی را شروع کنید، نیاز به اطلاعاتی مانند نحوه لینک سازی رقبا، این که کجا لینک ساخته اند، آیا شما هم می توانید آنجا لینک بسازید؟ لینک ها عمدتا فالو هستند یا نوفالو و به طور کلی جاسوسی رقبا دارید! خب یکی از بهترین ابزار های سئویی که می توانید حتی از نسخه رایگان آن هم بهره بگیرید، وبسایت Ahrefs است.

امکانات نسخه رایگان Ahrefs Free Backlink checker

برای استفاده از نسخه رایگان سایت اچرفز می توانید از لینک زیر استفاده کنید:

https://ahrefs.com/backlink-checker

از نظر امکانات، تقریبا می شود گفت محدودیت زیادی دارد ولی کار راه انداز است.

امکانات نسخه پولی سایت Ahrefs

در نسخه پولی اما اوضاع متفاوت است. اچرفز را می توان به جرات بهترین ابزار سئو خارجی معرفی کرد. این وبسایت پس از گوگل، قوی ترین کرولر های وب را در اختیار دارد و در نسخه پولی علاوه بر امکان تعریف بینهایت پروژه، می توان لیست کامل بک لینک ها، چک سئو داخلی، بک لینک های شکسته، لیست بک لینک ها بر اساس تاریخ، IP، اعتبار دامنه و …، مقایسه چند سایت با همدیگر در رابطه با لینک سازی و بسیاری از امکانات دیگر!

سمراش | Semrush

ابزار Semrush

هر سئوکاری دست کم یک بار برای آنالیز بک لینک به سراغ سمراش رفته است؛ چرا که سمراش از جمله ابزارهای پرچمدار آنالیز بک لینک سایت به حساب می آید اما سوال مهم اینجا مطرح می شود که چرا با وجود ابزار کاربردی Ahrefs بسیاری از افراد Semrush را ترجیح می دهند؟

در اینجا لازم است اشاره کنیم که تهیه نسخه اشتراکی سمراش بسیار ساده است و شما به راحتی می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کم به سایت های مشهوری مانند نوین ترند از امکانات فوق العاده این ابزار استفاده کنید اما متاسفانه دستمان از ابزارهای اشتراکی Ahrefs کوتاه است و نمی توانیم به سادگی از این ابزار همه فن حریف استفاده کنیم.

بخش های مختلف ابزار سمراش شامل Competitive research ( تحلیل رقبا)، keyword research (کیورد ریسرچ)،  link building (بررسی لینک های ساخته شده) on page & tech seo (وضعیت سئو داخلی و تکنیکال) هستند که هر کدام با داده های نسبتا دقیق مسیر بهبود سئو سایتمان را روشن خواهند کرد.

Moz pro

ابزار moz pro

برای بررسی بخش های مختلف سایت نسخه پیشرفته ماز امکانات فوق العاده ای دارد و برای تمام ابعاد سئو از بررسی کلمات کلیدی گرفته تا آنالیز رقبا می توانیم روی این ابزار حساب کنیم اما بهتر است به صورت جزئی به برخی از وظایف Moz pro بپردازیم.

  • بررسی بک لینک ها توسط Moz pro

یکی از مهمترین دلایلی که افراد از این ابزار استفاده می کنند قابلیت نشان دادن بک لینک است. حالا به چه صورت؟ کافیست برای بررسی بک لینک ها url سایت مورد نظر را وارد کنید تا توسط Moz link explorer بررسی شود. در اینجا می توانید شاخص های کلیدی بک لینک ها از جمله DA، PA وSpam score  را بررسی کنید.

  • Page optimization (بهینه سازی صفحات)

در اینجا moz site crawl صفحات سایت شما را بررسی و صفحات 404، مشکل خطاهای سرور، ریدایرکت صفحات مختلف و محتواهای تکراری را مشخص می کند. این لیست اولویت بندی شده از خطاهای سایت به ما در بهینه سازی هر چه بهتر صفحات کمک می کند.

  • Content suggestions (پیشنهادات محتوای سایت)

در اینجا ابزار ماز محتوای سایت شما را پس از بررسی با محتواهای برتر در نتایج سرپ مقایسه کرده و پیشنهاداتی مانند افزودن تصاویر بیشتر، ویدیو ها و بهبود ساختار محتوا به شما ارائه می دهد.

بهترین ابزارهای آنالیز سئو تکنیکال

بهترین ابزارهای آنالیز سئو تکنیکال

بخشی از کار سئو مربوط به برطرف کردن ایرادات فنی سایت و حتی بهبود محتوای صفحات و لندینگ ها بر اساس نیاز کاربران است که در اینجا باید به سراغ ابزارهای مناسب برای آنالیز سئو تکنیکال برویم که مهمترین این ابزار ها عبارتند از:

  • Google Analytics
  • Google Search console
  • Screaming Frog
  • Google Lighthouse
  • Google page speed insight

 

گوگل آنالیتیکس | Google Analytics

ابزار گوگل آنالیتیکس

درست همانند گوگل سرچ کنسول ابزار دیگری به نام گوگل آنالیتیکس توسط گوگل ارائه شده است که عصای دست صاحبان وبسایت، دیجیتال مارکتر ها و به طور کلی بهترین شرکت های دیجیتال مارکتینگ در تجزیه و تحلیل داده ها به حساب می آید اما این ابزار گنجینه ای است که می تواند پاسخگوی تمام سوالاتی از قبیل، کاربران سایت بیشتر به کدام صفحات سر می زنند؟ از چه راهی وارد سایت شده اند؟ کدام صفحات را ترک کرده اند؟ و حتی محل زندگی یا سن آن ها چقدر است؟ باشد پس برای استفاده از این ابزار باید به وبسایت Google Analytics مراجعه کنید و پس از ثبت نام و تکمیل اطلاعات از امکانت فوق العاده این ابزار بهره مند شوید.

معرفی و بررسی بخش های کلیدی گوگل آنالیتیکس:

  • بخش acquisition

بخش  acquisitionیکی از مهمترین قسمت های آنالیتیکس می باشد؛ چرا که به چیدن استراتژی های سئو سایت، بازاریابی و تفکیک کانال های ورودی از این بخش کمک می کند.

  • بخش Audience

این بخش در آنالیتیکس همان جایی است که اطلاعات دقیقی از کاربران را می توانیم به دست آوریم و از رده سنی کاربران، جنسیت، علاقه مندی ها و منطقه جغرافیایی آن ها با خبر شویم.

  • بخش Behavior

تجربه کاربری مهمترین موردی است که باید برای بازاریابی و سئو سایت مورد توجه قرار گیرد، بدین ترتیب می توانیم به بخش Behavior آنالیتیکس به عنوان یکی از کلیدی ترین بخش های این ابزار اشاره کنیم و با استفاده از آن به بررسی نحوه تعامل بازدید کنندگان از سایت است بپردازیم.

  • بخش Conversions

هر سایتی بسته به حوزه فعالیتی که دارد فروشگاهی، شرکتی یا حتی آموزشی هدفی را دنبال می کند که مخاطبان یا از سایت خرید کنند و یا فرم هایی را در سایت پر کنند اما بررسی این رفتار مخاطبان و نحوه تبدیل شدن آن ها به هدف نهایی سایت و شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) را می توانید در بخش Conversions بررسی کنید که این بررسی ها در نهایت به بهبود سئو سایت اختصاصی، شرکتی، فروشگاهی و آموزشی مینجامد.

اسکریمینگ فراگ | Screaming Frog (بهترین ابزار سئو داخلی)

بهترین ابزار چک سئو داخلی Screaming Frog

فکر نمی کنم ابزاری بهتر از اسکریمینگ فراگ برای بررسی مشکلات تکنیکال و سئو داخلی سایت وجود داشته باشد. اسکریمینگ فراگ یک برنامه تحت ویندوز است که با استفاده از آن می توانید مشکلات سئو داخلی مانند ارور های 404، تصاویر فاقد تگ آلت، H1 ها، مطالب داپلیکیت و مشکلات تکنیکال را پیدا و رفع کنید.

نسخه رایگان این برنامه محدود است و تا 500 آدرس را بیشتر کرول نمی کند اما خوشبختانه لایسنس اسکریمینگ فراگ وجود دارد و می توانید از آن برای کرک برنامه استفاده کنید.

شما در این برنامه می توانید نحوه کرول کردن سایت را انتخاب نمایید، مواردی که دوست دارید بررسی کنید را فیلتر کنید، پروژه های مختلف را ذخیره و بعد ها جداگانه به سراغ هر یک بروید.

لایت هاوس |Google Lighthouse

ابزار تست سرعت در سئو

فانوس دریایی گوگل ابزاری است که در بررسی روند سرعت سایت حرف اول را می زند، هر چند بخش زیادی از گزارشات این ابزار به کار طراحان سایت مربوط است اما می توان از گزارشات آن در بهینه سازی سرعت سایت استفاده کرد، کافیست پارامتر های بخش Performance را مانند FCP  بررسی کنید. علاوه بر این در بخش Opportunities می توانید مهمترین مشکلات سرعت سایت را ببینید و با بررسی آن ها سرعت سایت را بهبود بخشید.

پیج اسپید | PageSpeed Insights

ابزار PageSpeed Insights تست سرعت سایت

پس از معرفی لایت هاوس وقت آن رسیده است که به بررسی ابزار زیر مجموعه لایت هاوس یعنی PageSpeed Insights بپردازیم. پس اگر می خواهید یک ابزار جمع و جور و رایگان را برای بررسی سرعت سایتتان انتخاب کنید پیشنهاد ما به شما PageSpeed Insights  است دلیل محبوبیت پیج اسپید اطلاعاتی است که این ابزار در اختیار ما می گذارد این ابزار قادر است علاوه بر بررسی سرعت سایت در رفع ایرادات فنی سایت به ما کمک کند.

بنابراین برای استفاده از این ابزار کافیست با استفاده از VPN وارد سایت https://pagespeed.web.dev/ شوید و پس از وارد کردن آدرس سایت کمی منتظر بمانید تا Analyze سایت تمام شود. این ابزار گزارشی کامل از عملکرد سرعت سایت در اختیارتان قرار دهد.

جی تی متریکس | GTmetrix

ابزار جی پی متریکس تست سرعت

همانند ابزار لایت هاوس GTmetrix نیز ابزاری قدرتمند برای بررسی سرعت صفحات سایت است بدین سبب با قرار دادن آدرس سایت خود در این ابزار می توانید از امکانات این ابزار برای بهبود سئو سایت خود بهره مند شوید اما این ابزار بر اساس چه معیار هایی سایت را بررسی می کند؟ جی تی متریکس بر اساس میانگین زمان بارگذاری کل سایت، بهینه بودن تصاویر سایت، کدهای Html،CSS ، JS و زمان بارگذاری بزرگترین محتوای قابل مشاهده در صفحه (تصاویر) سایت را مورد بررسی قرار می دهد.

برای استفاده از وبسایت جی تی متریکس کافیست وارد این لینک شوید (باز هم آی پی ایران مسدود است!) https://gtmetrix.com/ و پس از وارد کردن url سایت چند دقیقه ای برای بررسی صبر کنید.

رنک مث | Rank Math

ابزار سئو رنک مث برای وردپرس

اگر شما هم وبسایت وردپرسی دارید به هیچ وجه نباید خود را از امکانات فوق العاده افزونه رنک مث که یکی از مهمترین ابزارهای سئو است محروم کنید. داشتن یک رابط کاربری فوق العاده و امکان ایجاد سایت مپ یا حتی پیاده سازی کد های اسکیما تنها مزیت های این افزونه نیستند و امکانات Rank Math بسیار فراتر است.

به طور کلی امکانات رنک مث عبارتند از:

  • ساخت سایت مپ داینامیک
  • گزارش خطاهای 404
  • مدیریت ریدایرکت ها
  • سئوی ووکامرس
  • بهینه سازی صفحات AMP
  • نشان دادن آمار بازدید ها و کلمات کلیدی
  • ویرایش فایل های txt

 

یوست سئو | Yoast SEO

ابزار سئو وردپرس Yoast

افزونه یوست نیز همانند افزونه رنک مث یک پلاگین فوق العاده جهت بهینه سازی محتوا و سئو در سایت های وردپرسی به حساب می آید اما یکی از سوالات اساسی متخصصان سئو این است که استفاده از کدام یک بهتر است؟ به طور کلی برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که افزونه رنک مث بخصوص در حالت رایگان، امکانات بیشتری نسبت به افزونه یوست دارد اما پیش از رنک مث این افزونه انتخاب اول وبمستران بود هر چند که هنوز هم هستند افرادی که استفاده از یوست را ترجیح می دهند.

سیمیلاروب | Similarweb

ابزار Similarweb برای سئو

پس از الکسا ابزار تازه ای به نام Similarweb با کاربرد هایی مشابه الکسا روی کار آمد، این ابزار با ارائه امکانات مختلفی از جمله Engagement Metrics (نشان دهنده مدت زمان بازدید کاربران از صفحات سایت)، Referrals (بررسی لینک های داده شده به وبسایت مورد نظر)، Social (بررسی ترافیک سایت از سوشال مدیا) و با بررسی کلمات پر سرچ نشان داد که قادر است ابزار مناسبی برای تحلیل سایت و پیدا کردن کلمات کلیدی رقبا باشد.

وورنک | WooRank

ابزار سئو WooRank

برای اینکه بتوانیم مثل آب خوردن یک گزارش کلی از سئو داخلی و خارجی سایت بگیریم با ابزار وورنک همراه می شویم تا این ابزار گزارشی از لینک های داخلی، تعداد هدینگ ها، متادیسکریپشن و … آماده و در اختیارمان قرار دهد اما متاسفانه این ابزار تنها برای 7 روز به صورت رایگان با تمامی امکانات در دسترس ما قرار دارد. پس از این مدت اگر خواهان استفاده از WooRank باشید باید ماهانه 49 دلار برای استفاده از امکانات این ابزار بپردازید که طبیعتا در کشور ما این رقم بسیار بالا بوده و چندان به صرفه نیست.

بهترین ابزار های سئو ایرانی

بهترین ابزار های سئو ایرانی

با توجه به اینکه بهترین ابزار های سئو بعضی مواقع قادر به ارائه اطلاعات صحیحی از نتایج وب فارسی نیستند ما به شما پیشنهاد می کنیم که حداقل برای کیورد ریسرچ از بهترین ابزار های سئو ایرانی هم استفاده کنید در اینجا می توانید به طور خلاصه با سه تا از پرکاربرد ترین ابزارهای سئو ایرانی آشنا شوید.

  1. جت سئو

اگر بخواهیم ابزار های کاربردی برای سئو در وب فارسی را معرفی کنیم قطعا جت سئو در میان برترین ها قرار می گیرد؛ چرا که این ابزار با امکاناتی نظیر تحلیل کلمات کلیدی، تحلیل رقبا، پیشنهاد برای بهینه سازی محتوا و شناسایی نقاط ضعف وبسایت تبدیل به یک ابزار مکمل فوق العاده در کنار ابزارهای قدرتمندی مانندSEMrush شده است.

  1. سئو سیگنال

برای کیورد ریسرچ، سئو سیگنال قطعا اولین ابزاری است که می توان آن را در کنار بهترین ابزار های دنیا برای وب فارسی مورد استفاده قرار داد؛ زیرا این ابزار با ترکیبی از هوش مصنوعی و تحلیل داده های قدرتمند در مسیر کیورد ریسرچ فارسی با ما همراه می شود.

زمانی که می‌خواهیم میزان ورودی کلمات مختلف را در یک سایت بررسی کنیم این ابزار با نشان دادن اطلاعاتی نسبتا دقیق کمک بزرگی به تحلیل سایت رقبا می کند. علاوه بر این بخشی مجزا برای تحقیق کلمه کلیدی در این ابزار وجود دارد که در هر حوزه ای پس از وارد کردن سید کیورد ها صد ها لانگ تیل در اختیارمان می گذارد.

بعد از تحقیق کلمه کلیدی بخش جذاب این ابزار آنالیز سایت است که بر اساس دامنه بیشترین ورودی های آن سایت را نشان می دهد. در اینجا حتی می توانید مشخص کنید که در کدام بخش های یک وبسایت چه کلماتی بیشترین ورودی را دارند.

و در بخش مقایسه این ابزار می توانید رتبه های سایت خود را با رقبا مقایسه کنید و در بخش مقایسه این ابزار می توانید به کلمات غیر مشترکتان با رقیبی که رتبه های بهتری نسبت به شما دارد دست پیدا کنید.

  1. کیوردچی

یکی از ابزار هایی که احتمالا هر تیم سئویی یک بار حداقل به سراغ آن رفته است، سایت کیوردچی است. این ابزار بخصوص برای تحقیق کلمه کلیدی در کنار سایر ابزار ها می تواند دید عمیق تری از کلمات کلیدی به شما بدهد.

بهترین ابزار سئو

گوگل سرچ کنسول | Google Search Console

بهترین ابزار سئو گوگل سرچ کنسول

اگر دقت کرده باشید، احتمالا نام سرچ کنسول را در هر بخشی که معرفی کردیم دیده اید. گوگل سرچ کنسول، ابزار رایگان وبمستر گوگل که در اختیار صاحبان وبسایت ها قرار گرفته را می توان بهترین ابزار سئو دانست. شما می توانید با مراجعه به لینک https://search.google.com/search-console/ownership و تایید هویت وبسایت خود از امکانات بی نظیری که گوگل در اختیار وبمستران قرار داده استفاده کنید.

امکانات گوگل سرچ کنسول

در واقع می توان گفت شما هر کاری با سئو داشته باشید، سرچ کنسول جایی است که باید به سراغ آن بروید.

از متوجه شدن میزان ورودی از سرچ گوگل، کلمات کلیدی رتبه دار، وضعیت ایندکس صفحات سایت، کرول باجت، معرفی نقشه سایت به گوگل، درخواست حذف موقت از نتایج گوگل، مشاهده دلایل عدم ایندکس شدن صفحات، درخواست ایندکس، مشکلات و بهبود های سرعت سایت، وضعیت لینک سازی داخلی، خارجی و … شاید هر چه بخواهید را در سرچ کنسول بیابید!

  • بخش Performance

در این بخش، دو زبانه به اسم های Google results و Discover دیده می شود که در هر بخش می توانید میزان کلیک، ایمپرشن، CTR و میانگین رتبه هر کلمه را لحظه، روز، هفته، ماه مشاهده و حتی با دوره های زمانی دیگر مقایسه کنید. همچنین در این بخش می توانید به نتایج ورودی و ایمپرشن در نتایج وب، تصاویر، ویدئو و حتی اخبار دسترسی داشته باشید.

  • بخش Indexing

در این زبانه می توانید اطلاعاتی از وضعیت صفحات خود، صفحات ویدئویی، سایت مپ و درخواست های حذف موقت نتایج از گوگل را داشته باشید.

  • بخش Experience

زبانه جدیدی که حدود یکسال است به گوگل سرچ کنسول اضافه شده، بخش تجربه کاربری است که مواردی چون Core Web Vitals و امنیت سایت را در خود دارد.

  • بخش Shopping

برای وبسایت های ایکامرس و فروشگاهی، بخش شاپینگ اطلاعات خوبی در مورد اسنیپت محصولات و مشکلات اسکیمایی آن ها در اختیار شما می گذارد.

  • بخش Enhancement

مواردی که به بهبود وضعیت سایت کمک می کنند مانند بخش بردکرامبز، سوالات متداول، ریویو اسنیپت و … در این بخش نمایان می شوند.

  • بخش security & Manual Actions

به خطر افتادن امنیت و یا پنالتی شدن! این دو مشکل را در اینجا می توانید پیدا کنید که البته معمولا برای اکثریت سایت ها، دو تیک این بخش سبز رنگ است!

البته که توضیح در مورد بهترین ابزار سئویی که کاملا رایگان در اختیار وبمستران قرار می گیرد به همین سادگی ها نیست و مقاله ای جداگانه و کامل می طلبد.

تاثیر بهترین ابزار های سئو بر رتبه بندی

با توجه به موارد و کاربردهای این ابزار ها نمی توانیم تصور کنیم که بدون کمک آن ها بشود به نتایج سرپ راه پیدا کنیم؛ زیرا این ابزار ها تمامی ابعاد سئو از جمله سئو داخلی را در بر می گیرند بنابراین با کمک این ابزار ها می توانیم به خوبی مشکلات فنی سایت را حل کنیم و با تسلط کامل بر آن ها همواره یک گام از تمامی رقبا جلوتر باشیم.

5/5 - (2 امتیاز)

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *